ארוחת הבוקר נחשבת לארוחה החשובה ביותר ביום. היא חיונית לחידוש האנרגיה וליצירת הרגלי אכילה נכונים. ארוחת בוקר מאוזנת תורמת לתפקוד הפיזי והמנטלי של ילדים, מתבגרים ומבוגרים, ומשפרת את הבריאות הכללית. מומלץ לשלב דגנים מלאים, חלבון וירק או פרי.
1.יוגורט עם גרנולה ופירות טריים: יוגורט טבעי עם גרנולה PROTEIN של תלמה ותוספת של פירות טריים..
2.דייסת שיבולת שועל Oats And More של תלמה להכנה מהירה עם חלב עם מים רותחים
מתכונים
סיבים תזונתיים הם רכיבים צמחיים שאינם מתעכלים במערכת העיכול, וכתוצאה מכך בעלי יתרונות בריאותיים רבים. ניתן למצוא סיבים תזונתיים במזונות כמו פירות, ירקות, דגנים מלאים, קטניות, אגוזים וזרעים. יתרונותיהם כוללים שיפור תפקוד מערכת העיכול, הפחתת רמות כולסטרול, שמירה על רמות סוכר יציבות ותחושת שובע לאורך זמן.
יתרונות עיקריים של סיבים תזונתיים כוללים שיפור תפקוד מערכת העיכול, הפחתת רמות כולסטרול, שמירה על רמות סוכר יציבות ותחושת שובע לאורך זמן.
אכילת דגנים מלאים באופן קבוע עשויה לשפר את תפקוד מערכת העיכול, תורמת לתחושת שובע, שמירה על רמות סוכר מאוזנות וניהול משקל. שילובם בתזונה היומית תורם לבריאות כללית ולתחושת חיוניות.
שיבולת שועל היא סוג של דגן בעל יתרונות בריאותיים רבים. היא עשירה בסיבים תזונתיים מסיסים, שמסייעים לשמור על רמות סוכר וכולסטרול יציבות בדם, תורמת לתחושת שובע וניהול משקל
, ומכילה ויטמינים ומינרלים חיוניים כמו ויטמין B, ברזל ומגנזיום. צריכה קבועה של שיבולת שועל משפרת את תפקוד מערכת העיכול ותורמת לבריאות הלב וכלי הדם.