ארוחת בוקר מזינה, טעימה ומהירה להכנה? רול סושי בננה הוא הפתרון המושלם לכך. הפשטות של המתכון תאפשר לכם להפוך את תהליך ההכנה להפעלה משפחתית ולאפשר לילדים לקחת חלק בתהליך ההכנה.
אופן ההכנה
- טוחנים קורנפלקס של אלופים לפירורים גסים.
- מכינים 2 צלחות שטוחות: אחת עם שכבה דקה של חמאת בוטנים טבעית והשנייה עם קורנפלקס טחון וקוקוס.
- חותכים בננות לעיגולים בעובי 2 ס"מ.
- משפדים פרוסת בננה עם קיסם או שיפוד ובעזרתו מגלגלים: קודם בחמאת הבוטנים ולאחריה בתערובת הקורנפלקס-קוקוס.
- מוציאים את השיפוד ומניחים בתבנית. כך עושים עם כל חתיכות הבננה.
זהו, אפשר לאכול ישר, לשמור במקפיא ולאכול קפוא או להפשיר לפני האכילה.