חומרים להכנת 25 עוגיות
2
בננות בשלות
6
תמרים מגולענים
2
כפות ממרח שקדים
1
ביצה
1
כפית תמצית וניל
½
כוס אגוזי פקאן
150 גר'
ברנפלקס ללא תוספת סוכר
אגוזי מלך שלמים או מטבעות שוקולד (למתכון ללא תוספת סוכר יש להשתמש באגוזי מלך)
אופן ההכנה
- מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
- במעבד מזון מערבבים את כל המרכיבים יחד ליצירת מרקם משחתי.
- מרפדים תבנית בנייר אפייה. יוצרים כדור מהתערובת על התבנית וממשיכים כך שיהיה רווח של 2 אצבעות בין כל עוגייה. מעל כל עוגייה מניחים אגוז או מטבע שוקולד ומועכים.
- אופים למשך 15 דקות.
מניחים להתקררות מלאה.