רכיבים עבור 10 מנות
2/3
כוס חמאת בוטנים חלקה
3/4
כוס דבש
50
גרם חמאה
2
כפיות תמצית וניל
1/2
כפית מלח
3
כוסות גרנולה PROTEIN בתוספת חלבון, שקדים וחמוציות של תלמה
אופן ההכנה
- מחממים את התנור לחום בינוני-נמוך (160 מעלות). מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים.
- שמים במחבת את חמאת הבוטנים, הדבש, החמאה, תמצית הווניל והמלח ומחממים על להבה בינונית כמה דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהחמאה נמסה לגמרי וחמאת הבוטנים והדבש מתרככים.
- מסירים מהכיריים. מוסיפים למחבת את הגרנולה, מערבבים ויוצקים לתבנית.
- אופים 25 דקות. מוציאים ומצננים רבע שעה. חותכים לריבועים.ניתן לשמור בקופסה אטומה עד שבוע במקרר או להקפיא