ארוחת בוקר מזינה, טעימה ומהירה להכנה? רול סושי בננה הוא הפתרון המושלם לכך. הפשטות של המתכון תאפשר לכם להפוך את תהליך ההכנה להפעלה משפחתית ולאפשר לילדים לקחת חלק בתהליך ההכנה.
		
					2-3
					בננות
					
									
					30 גר'
					חמאת בוטנים טבעית
					
									
					100 גר'
					קורנפלקס של אלופים
					
									
					20 גר'
					קוקוס טבעי טחון
					
						
		אופן ההכנה
- טוחנים קורנפלקס של אלופים לפירורים גסים.
 - מכינים 2 צלחות שטוחות: אחת עם שכבה דקה של חמאת בוטנים טבעית והשנייה עם קורנפלקס טחון וקוקוס.
 - חותכים בננות לעיגולים בעובי 2 ס"מ.
 - משפדים פרוסת בננה עם קיסם או שיפוד ובעזרתו מגלגלים: קודם בחמאת הבוטנים ולאחריה בתערובת הקורנפלקס-קוקוס.
 - מוציאים את השיפוד ומניחים בתבנית. כך עושים עם כל חתיכות הבננה.
 
זהו, אפשר לאכול ישר, לשמור במקפיא ולאכול קפוא או להפשיר לפני האכילה.

		





