מרכיבים עבור 12 עד 15 עוגיות תלוי בגודל
1
כוס דייסת שיבולת שועל Oats and More עם חמוציות וצ'יה
1/2
כוס קמח לבן או מלא
1/2
כפית אבקת אפייה
1/4
כפית מלח
1/2
כוס חמאה רכה
1/2
כוס סוכר חום
1
ביצה גדולה
1
כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- בקערה גדולה, מערבבים את השיבולת שועל, הקמח, אבקת האפייה והמלח.
- בקערה נפרדת, מקציפים את החמאה עם הסוכר החום והסוכר הלבן עד לקבלת תערובת קרמית.
- מוסיפים את הביצה ותמצית הווניל ומערבבים היטב.
- מוסיפים את התערובת היבשה לתערובת החמאה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
- יוצרים עיגולים קטנים מהתערובת ומניחים על התבנית המרופדת.
- אופים בתנור במשך 10-12 דקות עד שהעוגיות מזהיבות.
מצננים ומגישים.