רכיבים עבור תבנית מרובעת בגודל 20X20
100
גרם חמאה קרה
3/4
כוס קמח לבן או מלא (אפשר לשלב)
1/2
כוס סוכר חום
3/4
כוס Oats and More תפוח קינמון וצ'יה של תלמה
4
תפוחי גרנד סמיט קלופים וחתוכים לקוביות
אופן ההכנה
- שמים את כל הרכיבים בקערה למעט התפוחים ומערבבים עם הידיים עד לקבלת תערובת פירורית.
- מבשלים את התפוחים החתוכים בסיר עם מעט מים עד שהם מתרככים (כ-10 דקות).
- מוסיפים את התערובת הפירורית מעל התפוחים המבושלים.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 15-20 דקות.